Beschrijving: Parochie Blitterswijck in het NoordLimburgse dorpje Blitterswijck.
RK Parochie OLV Geboorte Blitterswijck (www.parochie-blitterswijck.nl).

INTRODUCTIE

Welkom
De kerk van Onze Lieve Vrouw Geboorte is een mooi kerkje in een historisch dorp aan de Maas in het noorden van Limburg, zo'n 10 km ten zuidoosten van Venray.
De kerk valt voor een groot gedeelte onder monumentenzorg. U vindt onze parochiekerk in het centrum van het dorp Blitterswijck op het Plein.
Foto van de kerk OLV Geboorte Blitterswijck

Pastoor van de parochie is de zeereerwaarde heer Huub van Horne,

Het adres van de pastorie:
Plein 5, 5863 AT Blitterswijck.
Telefoon: +31 (0)478 531270

Onze parochie is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
RSIN nummer: 824111229
Klik op het RSIN Nummer voor meer informatie.

Meer informatie vindt u op de pagina: Parochie.

Vanaf 1 juni (Tweede Pinksterdag) mogen er weer eucharistievieringen met maximaal 30 personen plaatsvinden.
Vanaf zondag 14 juni (Sacramentsdag) mag ook weer de communie worden uitgereikt. Vanaf 1 juli worden mogelijk vieringen tot 100 personen weer toegestaan. Dit staat in het protocol 'Kerkelijk Leven op anderhalve meter' dat de Nederlandse Bisschoppenconferentie vandaag (woensdag 20 mei) heeft vastgesteld. Bisschop Harrie Smeets van Roermond heeft ook een pastorale brief geschreven die samen met het protocol is gepubliceerd. LEES MEER.

Fotoalbum op Parochie OLV Geboorte Fotoalbum

zet parochie-blitterswijck.nl in uw favorieten/bookmark lijst Zet www.parochie-blitterswijck.nl in uw favorietenoverzicht.

Vul ook iets in in ons Gastenboek?

Schema Diensten 2020 Schema diensten 2020 Blitterswijck-Castenray-Wanssum-Oirlo (cluster) in PDF formaat

Notulen Parochievergadering 2019 Notulen parochievergadering 2019 in PDF formaat

Vormsel 2019 Heilig Vormsel op vrijdagavond 29 maart om 19:00 uur

Kerkbijdrage